Rüya Tabirleri / can rüyaları / Rüyada eşini can çekişirken görmek

Rüyada eşini can çekişirken görmek

Rüyada eşini can çekişirken görmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, yüzünün gülmeye başlayacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına alamet ettiği söylenir.

Rüyada eşini can çekişirken gördüyseniz

  • Bazı konularda değişiklik arıyor veya değişiklikler yapmak istiyorsunuz.
  • Uyumsuzlukları giderme veya sizin bakış açınızı anlamalarını sağlama şansınız yüksek olabilir.

Rüya alimlerinin yorumlarına göre rüyada eşinin canını acıtması bekârlığına da veda edeceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments