Rüya Tabirleri / eş rüyaları / Rüyada eşimin yeğenini görmek

Rüyada eşimin yeğenini görmek

Rüyada eşimin yeğenini görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada eşimin yeğenini gördüyseniz

  • Bazı bilgileri ya da haberleri saklamakla veya başkalarının işlerine karışmakla suçlanabilirsiniz.
  • Bazı kişilerden olmadıkları gibi davranmasını, bazı şeylerin olmadığı bir şeye dönüşmesini istiyor olabilirsiniz.

Rüyada eski eşinin yeğenini görüldüyse aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, geçim derdi yaşayacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin yeğeniyle evlendiğini görülmesi yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments