Rüya Tabirleri / baş rüyaları / Rüyada erkek çocuğun başını yıkamak

Rüyada erkek çocuğun başını yıkamak

Rüyada erkek çocuğun başını yıkamak alacaklıların kapısını aşındıracağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine delalettir.

Rüyada erkek çocuğun başını yıkamak gördüyseniz

  • Maddi açıdan güçlüsünüz.
  • İşe yarar bir ortaklık ya da ilişki kurulmasını istiyorsanız, özel yaşamınızda veya iş hayatınızda ilişkiye ya da iş birliğine neler katabileceğiniz konusu oldukça etkili olacağa benziyor.

Rüyada erkek çocuğun başını okşamak rüyayı gören için kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, şansının kötüye gideceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments