Rüya Tabirleri / ekmek rüyaları / Rüyada ekmeğe reçel görmek

Rüyada ekmeğe reçel görmek

Rüyada ekmeğe reçel görmek uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, geçim derdinden kurtulacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına alamet ettiği söylenir.

Rüyada ekmeğe reçel gördüyseniz

  • Mali konularda son derece dikkatli davranmalısınız.
  • Pozitif olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada ekmeğe reçel sürmek rüyayı gören için insanlara her türlü yardımı yapacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına işaret ettiği söylenir.

Rüyada ekmek reçel yemek rüya sahibi için umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine yorumlanır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments