Rüya Tabirleri / edep rüyaları / Rüyada edep yerinde kan görmek

Rüyada edep yerinde kan görmek

Rüyada edep yerinde kan görmek zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, çok mutlu bir yuva kurulacağına tabir olunur.

Rüyada edep yerinde kan gördüyseniz

  • Ani tepkiler vermemelisiniz.
  • Bazı plan veya projelerde yapacağınız ufak tefek düzenlemeler mükemmel sonuçlar doğurabilir.

Rüyada edep yerinden kan gelmesi rüyayı gören için yeni kapılar açılacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, işlerinde aksama olacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments