Rüya Tabirleri / ağız rüyaları / Rüyada annemin ağzında yara görmek

Rüyada annemin ağzında yara görmek

Rüyada annemin ağzında yara görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sabit geliri olacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada annemin ağzında yara gördüyseniz

  • Karşınızdaki kişilerin inatları bir keçiyle diyalog kurmayı tercih etmenize neden olabilir.
  • Aşk hayatınızda bazı konular sonuçlanabilir.

Rüya yorumlayanlara göre rüyada annenin ağzından köpük gelmesi kişinin zor günlerden geçeceğine, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, kazancının da eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada annemin ağzının kanadığını görmek geçim derdinin olmayacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına alamet eder.

Rüyada annemin ağzından böcek çıkması rüya sahibi kişi için işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret ettiği söylenir.

Rüyada anneyle ağız dalaşına görüldüğünde girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına inanılmaktadır.

Rüyada annenin ağzının yamulduğunu görüldüyse rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments