Rüya Tabirleri / bayan rüyaları / Rüyada doğum yapan bayan görmek

Rüyada doğum yapan bayan görmek

Rüyada doğum yapan bayan görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüyada doğum yapan bayan gördüyseniz

  • Bazı konularda baskı altında hissedebilirsiniz.
  • Özel yaşamınız hakkında çok fazla şey paylaşmadan kendi fikirlerinizi kendinize saklayarak, tüm gerçekleri öğrenmeye çalışmanız daha doğru olabilir.

Rüyada banyo yapan bayan görüldüyse dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments