Rüya Tabirleri / adam rüyaları / Rüyada devlet adamına hediye vermek

Rüyada devlet adamına hediye vermek

Rüyada devlet adamına hediye vermek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine yorulur.

Rüyada devlet adamına hediye vermek gördüyseniz

  • Dikkatle ele almakta fayda var.
  • Bir taraftan hobilerinize veya yaratıcılık gerektiren işlere zaman ayırmak, bir taraftan da sosyal anlamda sorumluluklarınızı yerine getirmek istiyorsunuz.

Rüyada devlet adamından hediye alındığında yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada büyük devlet adamından hediye alınması sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments