Rüya Tabirleri / dere rüyaları / Rüyada derede koyun görmek

Rüyada derede koyun görmek

Rüyada derede koyun görmek imkân sahibi olacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına işaret eder.

Rüyada derede koyun gördüyseniz

  • Baız masraflar yapmanız gerekebilir.
  • Zamanınızı doğru kullanmamanız veya boşa harcamanız nedeniyle eleştiri veya şikyetler söz konusu olabilir.

Rüya yorumlayanlara göre rüyada derede koyun yıkamak bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, kişinin yaşamının değişeceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments