Rüya Tabirleri / anne rüyaları / Rüyada anne babayı küs görmek

Rüyada anne babayı küs görmek

Rüyada anne babayı küs görmek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, sağlığının kötüye gideceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine inanılır.

Rüyada anne babayı küs gördüyseniz

  • Bazı konularda fikirleriniz konusunda ısrarcı olabilir, son noktayı koyabilirsiniz.
  • Evinizde konfor sağlayacak veya genel anlamda sizi rahata kavuşturacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüya alimlerinin tabirlerine göre rüyada anne babayla küs olmak sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, sorunlarının günden güne artacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments