Rüya Tabirleri / deniz rüyaları / Rüyada deniz üzerinde ev görmek

Rüyada deniz üzerinde ev görmek

Rüyada deniz üzerinde ev görmek el attığı her işten zararla çıkacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine işaret eder.

Rüyada deniz üzerinde ev gördüyseniz

  • Kimse zorlanmalara tahammül edemeyebilir.
  • Yer değiştirebilir, yeni kişilerle vakit geçirebilir veya inandığınız şeyler için çaba harcamaya başlayabilirsiniz.

Rüyada denizin üzerine ev yapıldığında aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, daha isabetli kararlar alacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına işaret ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments