Rüya Tabirleri / deniz rüyaları / Rüyada deniz üstünde yatak görmek

Rüyada deniz üstünde yatak görmek

Rüyada deniz üstünde yatak görmek daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, borçlarının da kapanacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine işaret ettiği söylenir.

Rüyada deniz üstünde yatak gördüyseniz

  • Bilerek veya bilmeyerek bazı gerçekleri çarpıtan kişiler sizi yanıltabilirler.
  • İlham verici, aklınızı çalıştıran ya da lüks gibi görünen her uyarana açık olmalısınız.

Rüyada denizin üstünde yatakta yatmak rüya sahibi için ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, şansının açık olacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, sağlam bir kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Fatma güllü

Rüyada denizin kenarında ön ayaklari denizin içinde arka ayakları kumsalda olan çift kişilik tertemiz ve düzenle bir yatak olduğunu gördüm. Ayrıca kumsaldan denize baktığımda üzerinde mor çiçekler vardı. içime huzur verdiler

Sevilay

Rüyamda eşimle birlikte denizin ortasında yatıyorduk uyandığım zaman denize atladım sonra kıyıya çıktım ne anlama geliyor