Rüya Tabirleri / deniz rüyaları / Rüyada deniz üstünde tekne görmek

Rüyada deniz üstünde tekne görmek

Rüyada deniz üstünde tekne görmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, kazançlı işler yapılacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine delalet ettiğine inanılır.

Rüyada deniz üstünde tekne gördüyseniz

  • Sizi belli bir yöne çekmeye çalışan kişiler olabilir.
  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren işleri yoluna koymaya başlayabilirsiniz.

Rüyada denizin üstünde teknede olmak büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments