Rüya Tabirleri / çorba rüyaları / Rüyada çorbaya limon sıkmak

Rüyada çorbaya limon sıkmak

Rüyada çorbaya limon sıkmak sorunlu bir dönemin başlayacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, kötü duygularını yeneceğine, bereketin ve karın artacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çorbaya limon sıkmak gördüyseniz

  • Herzaman resmi kanalları veya hiyerarşiye göre ilerlemek verimli olmayabilir, bazen bağlantılarınızı kullanmanız gerekiyor.
  • Çabalarınız boşa gitmesin.

Rüyada mercimek çorbasına limon sıkmak sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine yorumlanmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments