Rüya Tabirleri / çocuk rüyaları / Rüyada çocuğunu yatakta görmek

Rüyada çocuğunu yatakta görmek

Rüyada çocuğunu yatakta görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, huzurunun eski haline döneceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine işarettir.

Rüyada çocuğunu yatakta gördüyseniz

  • Size iftira atılması veya hakkınızda olmadık dedikodular çıkartılması olasıdır.
  • Yapacağınız seçimler herkesi memnun etmese de, seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada çocuğun yataktan düşmesi o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunun yataktan düştüğünü görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyada çocuğunun yatağında yılan görülmesi uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine işarettir.

Rüyada çocuğunun yatağa işemesi sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, tabiri caizse ağız tadından olacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğun yatağı ıslattığını görülmesi anne babanın üzüntü duyacağına, geri planda kalacağına, başarıya giden yollarını açacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına delalettir.

Rüyada çocuğun yatağa işediğini görüldüğünde rahat ve huzurlu olunacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüya yorumlarına göre rüyada çocuğu yatağa yatırmak kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine işaret ettiğine inanılır.

Rüyada çocuğuna yatak alındıysa iyi geçiminin devam edeceğine, malından ve parasından olacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments