Rüya Tabirleri / apartman rüyaları / Rüyada çocuğun apartmandan düştüğünü görmek

Rüyada çocuğun apartmandan düştüğünü görmek

Rüyada çocuğun apartmandan düştüğünü görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada çocuğun apartmandan düştüğünü gördüyseniz

  • Eviniz, aileniz, ticari ilişkiler veya sağlığınızla ilgili konularda belli bir adım atabilirsiniz.
  • Yenilik yapma konusundaki endişelerinizi gösterirken yeteneklerinizi kullanabilirsiniz.

Rüyada çocuğun apartmandan düşmesi rüya sahibi için çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, hayatın tadına varacağına, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına inanılmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments