Rüya Tabirleri / baş rüyaları / Rüyada çift başlı yılanlar görmek

Rüyada çift başlı yılanlar görmek

Rüyada çift başlı yılanlar görmek işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına, mutluluk ve saadete, üzgün ve hasta olacağına delalet eder.

Rüyada çift başlı yılanlar gördüyseniz

  • Doğru veya yanlış herkesin anlatacak uzun bir hikayesi vardır.
  • Bazı konularla zaman kaybetme eğilimindesiniz, sakın oyalanmayın.

Rüyada çift başlı yılan sokması konforundan da ödün vereceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına alamet ettiği söylenir.

Rüyada çift başlı yılanı öldürmek rüya sahibi kişi için manevi olarak huzur içinde olacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, parasal krizler yaşanacağına yorumlanır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
7 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mustafa h.

Rüyada iki başlı yılan gördüm ve iki elimle başlarını tutup sımsıkı bir şekilde sıkıyordum

Ayfer

Ruyamda yatak odamda iki basli yilan gordum oylece durmustu bas ucumda hemen kalktim kizimi aldim yilan kipirdadim yastigima dogru suzuldu

Ayşe

Rüyamda evimde çok başlı siyah bir yılan gördüm.beni kovalıyordu.

Songül

Rüyamda yılanların seviştiğini gürdüm ve kocamın üzerime kuma getirdiğini gürdüm