Rüya Tabirleri / çeşme rüyaları / Rüyada çeşmeden şerbet içmek

Rüyada çeşmeden şerbet içmek

Rüyada çeşmeden şerbet içmek uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, maddi zararın büyük olacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, hayır duaları alacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada çeşmeden şerbet içmek gördüyseniz

  • Alacağınız bir haber sizi işiniz hakkında endişelendirebilir Hemen paniğe kapılmayın.
  • Sevdiğiniz kişilere zaman ayırın.

Rüyada çeşmeden şerbet akması rüyayı gören için talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments