Rüya Tabirleri / cehennem rüyaları / Rüyada cehennem görmek

Rüyada cehennem görmek

Rüyada cehennem görmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada cehennem gördüyseniz

  • Bazı konularda yeterliliğinizi, bilginizi veya potansiyelinizi gösterme şansı bulabileceğiniz önemli bir olanak yakalamak üzeresiniz.
  • Özgürlük ya da özgür düşünme arayışınız artıyor.

Rüya alimlerinin yorumlarına göre rüyada cehennem sesi duymak sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine alamettir.

Rüya alimlerinin tabirlerine göre rüyada cehennemi duymak bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, çevrenizden takdir görmeye, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına işarettir.

Rüya yorumlarına göre rüyada cehennemde yanacağını duymak mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüya alimlerinin yorumlarına göre rüyada cehennemi düşünmek hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, işinin başından ayrılmayacağına alamet ettiği söylenir.

Rüyada kardeşinin cehennemde yandığını görüldüyse emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, zahmet veren işlerin artacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine yorulur.

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada cehenneme gideceğini duymak uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına alamettir.

Rüyada cehennem korkusundan ağlamak sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyada cehenneme çağrılmak yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kazancının da azalacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, eğlenceli günler yaşayacağına, üzüntülü haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüya tabircilerine göre rüyada cehenneme atılmak güzel günlere kavuşacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına inanılmaktadır.

Rüyada cehennem kuyusu görülmesi çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada babayı cehennemde görüldüğünde dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, mutluluk ve saadete, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüyada cehennemi anlatmak rüyayı gören kişi için çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüya yorumlarına göre rüyada cehenneme gideceğinin söylenmesi rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine delalet ettiği söylenir.

Rüyada cehennem taşı görüldüyse hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada cehenneme gideceğini düşünmek geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına işaret eder.

Rüyada cennet ve cehennem kapısı görülmesi dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüya alimlerinin yorumlarına göre rüyada cehenneme doğru yürümek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, işlerin rast gideceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüya alimlerine göre rüyada cehennemden çıkıp cennete girmek bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, maddi gücünün de daimi olacağına yorulmaktadır.

Rüya tabircilerine göre rüyada cehennemden birini kurtarmak insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, refah içinde yaşayacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, şeytanın aklına uyacağına işaret eder.

Rüyada cehennemden bahsetmek rüya sahibi için aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada cehenneme düşmek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, zor günlerin biteceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada cehennem olduğunu öğrenmek rüya sahibi kişi için sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına işaret ettiği söylenir.

Rüyada cehennemde insanlar görmek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, mutlulukların yarım kalacağına, işlerin günden güne bozulacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada cehennem mağarası görülmesi elindekilerinin kıymetini bileceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine delalet ettiğine inanılır.

Rüyada cehenneme bakmak rüyayı gören için uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, pek çok olumlu gelişmelere işarettir.

Rüyada kızının cehennemde yandığını görüldüğünde kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyada cehennemi yaşamak rüya sahibi kişi için kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada cehennemde su görüldüyse çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, kişinin isteklerine nail olacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlunu cehennemde görüldüyse bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine yorumlanır.

Rüyada birinin cehenneme atıldığını görüldüğünde elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına işaret ettiği söylenir.

Rüyada cehennem köpeği görmek her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen birini cehennemde görüldüğünde bereketli işlere gireceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyada cehennemden kaçmak rüyayı gören kişi için yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, tecrübe sahibi olacağına delalet ettiği söylenir.

Rüyada cehennemde yanmak uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına, kazançlı kapıların açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ateşsiz cehennem görüldüğünde yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine işarettir.

Rüyada şeytan ve cehennem görüldüyse uzun yıllar yaşayacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına delalettir.

Rüya yorumlayanlara göre rüyada cehennemde olmak hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin yüzünün güleceğine, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına inanılır.

Rüyada cehenneme gitmekten korkmak rüya sahibi kişi için tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine delalet eder.

Rüyada cehenneme girmek büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada cehennem gibi bir yer görüldüğünde yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, daha iyi anlaşır olacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine rivayet eder.

Rüya alimlerinin yorumlarına göre rüyada cehenneme girip çıkmak geçim sıkıntısının sona ereceğine, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına işaret eder.

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada cehenneme odun atmak yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, daha geniş rızık elde edeceğine, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada cehennemde namaz kılmak rüya sahibi için tatsızlıkların sona ereceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, güzel ve önemli işler yapacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına yorulur.

Rüya yorumlarına göre rüyada cehenneme gideceğini hissetmek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasının cehennemde yandığını görmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına işaret etmektedir.

Rüyada cehennemden kurtulmak rüyayı gören için başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, bir beladan kurtulacağına, verdiği emeklerin heba olacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına alamet ettiği söylenir.

Rüyada cehennem demek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine işaret ettiğine inanılır.

Rüyada ölüyü cehennemde görülmesi evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yersiz yere suçlanacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüyada cehennemin gösterilmesi sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine, çok kötü günler göreceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına delalet ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments