Rüya Tabirleri / altın rüyaları / Rüyada altın taşlı saat görmek

Rüyada altın taşlı saat görmek

Rüyada altın taşlı saat görmek az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada altın taşlı saat gördüyseniz

  • Yol haritasına ihtiyacınız olacağa benziyor.
  • Çabalarınız boşa gitmesin.

Rüyada altın taş toplamak daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın taşlı kolye görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, zorlukların günden güne artacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına yorumlanır.

Rüyada altın taşlı bileklik görmek hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına inanılmaktadır.

Rüyada altın taşlı alyans görülmesi yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada altın taşlı bilezik görüldüğünde zafer elde edeceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine işaret ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments