Rüya Tabirleri / cami rüyaları / Rüyada camiyi terk etmek

Rüyada camiyi terk etmek

Rüyada camiyi terk etmek kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, hayırlı haberler alınacağına yorumlanır.

Rüyada camiyi terk etmek gördüyseniz

  • İstediğinizi almak, hedeflerinize ulaşmak ya da yolunuzda ilerlemek istiyorsanız rüzgara karşı değil, rüzgarla birlikte ilerlemenizde fayda var.
  • Belli konulara bakış açınızı değiştirebilirsiniz, daha geniş düşünmelisiniz.

Rüya alimlerine göre rüyada cemaatin camiyi terk etmesi hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine alamet ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments