Rüya Tabirleri / bardak rüyaları / Rüyada cam bardakta süt görmek

Rüyada cam bardakta süt görmek

Rüyada cam bardakta süt görmek girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, aile hayatının hayır getireceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam bardakta süt gördüyseniz

  • Fikir birliği sağladığınız kişileri iyi dinlerseniz istediğiniz neticelere ulaşabilirsiniz.
  • Aklınıza gelen işleri yapmakta gecikmemelisiniz yoksa fırsatları kaçırmanız mümkündür.

Rüyada cam bardakta süt içmek rüya sahibi kişi için hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, rahatının ve gelirinin artacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine alamet ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments