Rüya Tabirleri / ev rüyaları / Rüyada büyük güzel ev görmek

Rüyada büyük güzel ev görmek

Rüyada büyük güzel ev görmek kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, daha kötü günler yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük güzel ev gördüyseniz

  • Yakın ilişkilerinizde güçlüsünüz.
  • İstemiyorsanız, istemediğinizi açıkça belirtmeniz gerekebilir.

Rüyada büyük güzel evde olmak insanlara karşı güveninin sarsılacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada büyük güzel ev alındıysa kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına yorulur.

Rüyada büyük güzel eve taşınmak rüya sahibi için iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına delalet ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments