Rüya Tabirleri / gemi rüyaları / Rüyada büyük gemi görmek

Rüyada büyük gemi görmek

Rüyada büyük gemi görmek iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyada büyük gemi gördüyseniz

  • Pek çok kişi verilen görevleri veya yerine getirilmesi gereken işleri halletme konusunda başarı sağlamıyor olabilir.
  • Ateşli kişiliğinizi kendinize zarar verebilecek bir silah gibi kullanmamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada büyük gemi batması eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine yorulur.

Rüya alimlerinin yorumlarına göre rüyada büyük gemide kaybolmak sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, eğer işsizse iş bulacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük gemide olduğunu görmek hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, kazancın katbekat arttırılacağına inanılır.

Rüyada büyük gemide olmak rüyayı gören kişi için geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüyada büyük gemi sürmek daha sonra işlerin açılacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına alamet ettiği söylenir.

Rüyada büyük gemiyle gezmek huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına işaret ettiği söylenir.

Rüyada karada büyük gemi görüldüyse zorlukların günden güne artacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı büyük gemi görüldüyse dertlerinin dermanına kavuşacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine işaret ettiğine inanılır.

Rüyada büyük geminin battığını görülmesi yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına inanılmaktadır.

Rüyada beyaz büyük gemi görmek yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, başarıları ile konuşulacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet ettiği söylenir.

Rüyada okyanusta büyük gemi görüldüğünde haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine alamet ettiği söylenir.

Rüyada büyük gemi kaçırmak üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, maddi olarak zarar edeceğine, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, başarı üstüne başarı kazanacağına inanılır.

Rüya yorumlarına göre rüyada büyük gemi kullanmak yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına yorulur.

Rüyada büyük gemide bulunmak rüya sahibi için sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, sağlam bir kariyer edineceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine delalettir.

Rüyada tahtadan büyük gemi görüldüğünde büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, helal rızka kavuşacağına delalet eder.

Rüyada eski büyük gemi görüldüğünde kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, işinin ehli durumuna geleceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünde büyük gemi görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük gemi alındığında kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyada iki büyük gemi görülmesi insanların yolunu aydınlatacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, gelirini de büyük oranda arttıracağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine inanılmaktadır.

Rüya yorumlayanlara göre rüyada büyük gemiden kaçmak kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına alamet ettiği söylenir.

Rüyada büyük gemi yapmak maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, maddi sorunlarının artacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine delalettir.

Rüyada kıyıda büyük gemi görmek hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük gemi binmek rüyayı gören kişi için projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine yorumlanmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments