Rüya Tabirleri / burun rüyaları / Rüyada burnundan irin sıkmak

Rüyada burnundan irin sıkmak

Rüyada burnundan irin sıkmak aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, yeni bir hayat kurulacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada burnundan irin sıkmak gördüyseniz

  • Belli anlaşma ya da düzenlemelerin gerçekte neye dayandıklarını anlamaya çalışmak dahi mücadele gerektirebilir.
  • Başarılı olmanız yapacağınız hazırlığa bağlı hata yapmamanız gerekiyor.

Rüya tabirlerine göre rüyada burnundan irin akması kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına delalettir.

Rüyada burnundan irin çıkarmak rüyayı gören kişi için şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına yorulur.

Rüyada burnundan irin gelmesi rüyayı gören için insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, iyi halinin kalmayacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments