Rüya Tabirleri / bulut rüyaları / Rüyada bulut resmi görmek

Rüyada bulut resmi görmek

Rüyada bulut resmi görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, hayatının da zorlaşacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada bulut resmi gördüyseniz

  • İş hayatınızı ilgilendiren bazı konular istediğiniz gibi gitmeyebilir.
  • Gayretlerinizi takdir eden veya çalışmalarınızın boşa çıkmamasını sağlayabilecek kişilerle bir araya gelmeye bakın.

Rüya tabirlerine göre rüyada bulut resmi çizmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına işaret ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments