Rüya Tabirleri / cüzdan rüyaları / Rüyada bozuk para cüzdan görmek

Rüyada bozuk para cüzdan görmek

Rüyada bozuk para cüzdan görmek kişinin can derdine düşeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine alamettir.

Rüyada bozuk para cüzdan gördüyseniz

  • Yetersiz veya gereksiz plan, düşünce, model ya da işleri bir kenara bırakmalısınız.
  • Sevgi kazanmak için para harcamanız gerekmiyor.

Rüya yorumlayanlara göre rüyada bozuk para cüzdana koymak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, çok daha büyük işlere gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments