Rüya Tabirleri / boya rüyaları / Rüyada boyalı saç görmek

Rüyada boyalı saç görmek

Rüyada boyalı saç görmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine yorumlanır.

Rüyada boyalı saç gördüyseniz

  • Bazı konularda tutumunuzu değiştirmeniz durumunda ilginç kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.
  • Beklenmedik tepkiler gösterebilir, biran içine kapanıkken, bir başka an aşırı aktif olabilirsiniz.

Rüyada mavi boyalı saç görüldüyse alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına rivayet etmektedir.

Rüya yorumlarına göre rüyada boyalı saç kesmek bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun boyalı saç görülmesi anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, isteklerin yerine geleceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada boyadan saç yanması rüya sahibi için çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada boyalı saç yıkamak sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine inanılmaktadır.

Rüyada kırmızı boyalı saç görüldüyse canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz boyalı saç görüldüyse aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına işarettir.

Rüyada kısa boyalı saç görüldüğünde fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments