Rüya Tabirleri / masa rüyaları / Rüyada boş masa görmek

Rüyada boş masa görmek

Rüyada boş masa görmek anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına alamet eder.

Rüyada boş masa gördüyseniz

  • İddiacı bir yapı gösterebilirsiniz.
  • Bazı kişiler sizinle aynı şeyleri yapmak istemiyorlarsa, planlarınızı yalnız uygulayabilecek şekilde yapmalısınız.

Rüyada boş masa sandalye görmek yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük boş masa görmek sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, yüksek bir makama geleceğine işaret ettiğine inanılır.

Rüyada boş masada oturmak rüya sahibi için huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine alamettir.

Rüyada üstü boş masa görülmesi yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments