Rüya Tabirleri / borç rüyaları / Rüyada alacaklının borcunu istemesi

Rüyada alacaklının borcunu istemesi

Rüyada alacaklının borcunu istemesi yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına delalettir.

Rüyada alacaklının borcunu istemesi gördüyseniz

  • Olaylara olumlu yaklaşmanız durumunda gelişmeler sizin yararınıza sonuçlar doğurabilir.
  • Dini, felsefi veya ideolojik konularda tartışmalara gimeniz olasıdır.

Rüyada para alıp borç ödemek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, bekarlar için mutlu bir karşılaşma delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Murat

Rüyamda alacaklı şiddetle borcunu istiyordu bir arkadaşım da vardı orada ondan istedim vermek için verdi arkadaşım ama o anda uyandım borcumu verdigimi göremedim