Rüya Tabirleri / akşam rüyaları / Rüyada akşam mezarlıkta olduğunu görmek

Rüyada akşam mezarlıkta olduğunu görmek

Rüyada akşam mezarlıkta olduğunu görmek dualarından hayır görmeyeceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, verilen emeklerin heba olacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Rüyada akşam mezarlıkta olduğunu gördüyseniz

  • Belli konular sizin müdahaleniz olmadan kendi kendine düzelebilir.
  • Bazı yatırımlarınızın karşılığını almaya başlayabilir veya doğruluklarının farkına varmanızı sağlayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada akşam mezarlığa gitmek rüya sahibi için özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, duaların boşa gideceğine, neşe ve sağlıkla geçeceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akşam mezarlığa gittiğini görmek kısa sürecek bir işe gireceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, büyük bir üne sahip olunacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına delalet ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments