Rüya Tabirleri / bilgisayar rüyaları / Rüyada bilgisayar virüsü görmek

Rüyada bilgisayar virüsü görmek

Rüyada bilgisayar virüsü görmek bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına alamet ettiği söylenir.

Rüyada bilgisayar virüsü gördüyseniz

  • Karalarınızı kendiniz vermelisiniz.
  • Sadece dinleyici konumunda olmanız yeterli olabilir.

Rüya tabircilerine göre rüyada bilgisayara virüs girmesi araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine yorumlanmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments