Rüya Tabirleri / bikini rüyaları / Rüyada bikinili kadın görmek

Rüyada bikinili kadın görmek

Rüyada bikinili kadın görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada bikinili kadın gördüyseniz

  • Dost çevrenizde aranılıyorsunuz.
  • Özel yaşamınızdaki kişiler iş hayatınıza engel oluyor olabilir.

Rüyada yeşil bikinili kadın görüldüğünde aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına delalet eder.

Rüyada denizde bikinili kadın görüldüyse yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah bikinili kadın görülmesi hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına inanılır.

Rüyada pembe bikinili kadın görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı bikinili kadın görülmesi çok zengin olacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, nasıl bir hayat sürdüreceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, çok önemli noktalara geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments