Rüya Tabirleri / bebek rüyaları / Rüyada bebek memesi görmek

Rüyada bebek memesi görmek

Rüyada bebek memesi görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine alamet eder.

Rüyada bebek memesi gördüyseniz

  • Ne yapalım, katlanmak zorundasınız.
  • İş konularındaki başarılarınız devam ederken, parasal konularla ilgili çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz.

Rüyada bebeğin memeyi ısırması maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüya tabircilerine göre rüyada bebeğin memeyi emmesi evlerindeki huzurun artacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments